Om oss <3

Kennel Ronjastaff driver ett lite oppdrett på Staffordshire bull terrier, vi har  5 staffer boende hjemme..Luna , Sara , Cora , Izzi å Champ :)

Vi er så heldige å ha noen forvert familier som gjør en fantastisk jobb med hundene vi har hos dem, hver å en av dere er verdt gull <3 Baltus, Diego,Lady, Spot , Vera , Ace , Amigo og Sigrid <3 <3 <3 <3

Staffen er en rase man bare MÅ elske når man først har blitt kjent med dem, en personlighet uten like. Så er du nyskjerrig på rasen å har mange spørsmål så ta en tlf å ring så er du hjertlig velkommen for ett besøk her hos oss i skogen mellom Helgeroa å Stavern.

Alle våre avls hunder er helsesjekket for HD ( Hoftedysplasi) og AD ( Albuedysplasi) pluss Patella sjekket / Øyelyst å jevnlig helsesjekket .Helse/Gemytt/Eksteriør er for oss viktig for at rasen skal fremstå som vi ønsker etter standard.

Vi har "treninger/sosialiserings kvelder" for våre forverter/valpekjøpere å andre som ikke har ett slikt tilbud hos sin oppdretter. Dette er noe vi syntes er kjempe hyggelig, ikke minst sosialt for hundeeiere som har endel spørsmål oppover i hundens lange liv. Vi opplever at dette er noe valpekjøpere setter pris på. Så uansett forvert eller kjøper stiller vi opp for uansett når det måtte være.

Titter du innom siden her, så er det koslig om du legger igjen en hilsen i gjesteboka.