Sara <3 Ashlan

Sara og Ashlan

Sara og Ashlan fikk 5 flotte valper 15.08.2014 <3 Alle friske å fine , Sara selv ble desverre syk å måtte 5 dager etter fødsel legges inn på Norsk Vetrinærhøyskole for jurbetennelse med koldbrann, å alle 5 jur på høyre side må fjernes. Så dette blir hennes eneste kull.. Vi beholdt en hanhund ( Amaretto Heartwarmer) i vårt eie som bor i forvert hjem i Oslo hos sin flotte familie <3 Ellers flytta ei tispe ( Pina Colada ) til Sverige til Oppdretter Nina Bjurstrøm , en tispe til Notodden ( Kahlua ) , ei tispe til Oslo ( Star ) å en hanne til Stavern ( Snowball) som vi har avlsrett på om så skulle være..Alle har fått di beste hjemmene å vi er kjempe stolt av dette kullet .

Cora <3 Basil

Cora <3 Basil

Cora og Basil <3 2 parringer er foretatt å valper forventes slutten av Juli om alt har gått bra..Ultralyd tas 23 Juni <3  

Jippi.. cora er drektig å valper forventes i slutten av Juli. 😍 Røntgen tas 18 juli :)

På røntgen ble det sett 9 valper i coras mage :O Dette blir spennende

27 Juli kom det 11 valper , 10 friske levende å 1 dødfødt.. Han var like fin som di andre men veien ut ble litt i tyngste laget for han. 4 tispe å 6 hanner skulle nå vokse opp , det vi da ikke viste var at di måtte få 5 fostersøsken som måtte få die Cora i tilegg til å få flaske i ett par uker. Så da hadde vi 15 valper, 1 mamma å tåteflaska som var i bruk hver 2 time døgnet rundt disse 2 ukene :D Slitsomt ja men det var det verdt for hver å en av disse 15 vokste opp å ble en fantastisk gjeng.

Alle 10 til Cora/Basil har fått nydelige hjem , vi beholdt Ace ( Emil i Lønneberget) og Vera ( Røverdatter) i vårt eie. Di bor i Horten og på Eik :)

Cora har hatt 3 kull å er nå tatt ut av avl <3